Izvor: Danas, 14.Feb.2015, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez novog špica, Zvezda registruje novajlije

Beograd - Poslednji dan prelaznog roka u Srbiji bio je turbulentan i u Partizanu i u Crvenoj zvezdi, s tim što navijače crno-belih od petka samo još jače boli glava, dok pristalice komšija imaju jednu brigu manje pred start prolećnog dela sezone, sledećeg vikenda.

Uprava kluba iz Humske “pucala” je ekipi u zdravu nogu, ostavivši je sa samo dva (slovima i brojkama) napadača u takmičarskom pogonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Mada je treneru Marku Nikoliću javno dato obećanje da neće biti rasturanja sastava koji je prvi prošao kroz cilj na kraju jesenjeg dela prvenstva, sa šest koraka prednosti u odnosu na večitog rivala i ubedljivo najboljom gol razlikom u Jelen Superligi, predsednik Zoran Popović i nova klupska vlada u samo nedelju dana pustili su drugog strelca ekipe Danka Lazovića u Kinu i najefikasnijeg igrača šampionata Petra Škuletića u Rusiju, a da im nisu doveli nikakvu zamenu. Pomahnitalo su je tražili 24 sata pre zatvaranja fudbalske pijace, ali “pečenica” se ne goji pred Božić, pa je “knjiga” spala na Nemanju Kojića i Ivana Šaponjića. Zbog toga je malo ko uživao u pobedi nad Đerom u zadnjoj test utakmici - 4:0, golovima Babovića (iskoristio dva penala), Drinčića i Ninkovića.

Zato su, “kao Grčka” dužni i unutar kluba, po raznim osnovama, podeljeni i sukobljeni crveno-beli dvostruko poentirali poslednjeg radnog dana. Istumbani tim branioca titule savladao je nemačkog četvoroligaša Sarbriken - 2:1, pogocima Jovića i Kataija, a uprava u “minut do 12” obezbedila novac za isplatu dugova petorici bivših igrača, te napravila sporazum o reprogamu dugova sa Jagodinom i Radom, stekavši tako pravo da već za prvo sledeće kolo registruje sedmoricu fudbalera dovedenih ove zime.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.