Partizan bez navijača protiv FMP-a, evo ko može da uđe u dvoranu u Železniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 14:29

Partizan bez navijača protiv FMP-a, evo ko može da uđe u dvoranu u Železniku

Oglasili se crno-beli i Željko Obradović.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da "crno-bele" očekuje izuzetno važna utakmica protiv FMP-a u Železniku u 24. kolu ABA lige.

- Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Matijasa Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - izjavio je Obradović za zvanični sajt kluba.

Utakmica će biti odigrana u ponedeljak od 20 sati u Železniku, a Partizan podseća da se odlukom domaćeg tima, ulaznice neće naći u slobodnoj prodaji.

- U hali će prema odluci domaćina biti samo vlasnici sezonskih karata FMP, njihovi sponzori i desetočlana delegacija Partizana po dostavljenom spisku, a u skladu sa propozicijama takmičenja - saopšteno je iz Partizana.

Partizan je u prvom ovosezonskom 19. decembra u "Štark areni" savladao FMP 90:86.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.