Partizan bez bitnog igrača u finalu: Ne postoji šansa da zaigra

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 00:39

Partizan bez bitnog igrača u finalu: "Ne postoji šansa da zaigra"

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je na konferenciji za medije posle plasmana crno-belih u finale Kupa Radivoja Koraća.

Partizan je u polufinalu savladao Vojvodinu sa 80:67, a za Žućkovu levicu boriće se protiv Crvene zvezde u subotu od 21.00 čas.

"Upozorio sam igrače da igramo protiv iskusne ekipe. Iskoristio bih priliku da čestitam Vojvodini na svemu do sad što su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uradili. Isakov radi izuzetan posao. Igraju veoma agresivno i pametno. Sa druge strane, uspeli smo da dobijemo sve cetiri četvrtine. Konstantnost je važna. Čestitam mojim igračima. Znali smo da ce biti čvrsta i teška", rekao je Obradović i dodao:

"Sutra je veliko finale. Ono što je moja želja je da rasteretim ekipu. Da motivacija bude na nivou, ali da se kontrolišu emocije. Videćemo koliko ćemo uspeti. Kako god da se završi, sezona se nastavlja. Zna se gde smo, šta smo i šta trebamo da uradimo u nastavku ostalih takmičenja. Imamo najveće ambicije".

Alen Smailagić zbog bolesti neće moći da pomogne saigračima.

"Alen je imao problema i temperaturu. Ne postoji šansa da sutra zaigra", kazao je Obradović.

Utiske je izneo i Uroš Trifunović.

"Znali smo šta nas čeka. Jaka fizička ekipa i starija od nas. Morali smo da koristimo faulove bolje u prvom poluvremenu. Uspevali su non stop da se vraćaju u meč, ali smo na kraju odigrali dobru odbranu i uspeli da pobedimo", rekao je Trifunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.