Partizan bez Moreire na Anderleht?

Izvor: B92, 12.Avg.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez Moreire na Anderleht?

Ekipa Anderlehta oslabljena stiže u Beograd, ali bi i Partizan u prvi meč mogao da uđe bez Moreire.

Almami Moreira još uvek se nije oporavio od povrede zadnje lože koju je zaradio u utakmici sa Helsinkijem u Beogradu.

Uz dozvolu trenera Stanojevića, Moreira je otputovao u Lisabon, vratio se u sredu u Beograd, ali prema pisanju beogradskih medija, prognoze nisu ohrabrujuće po crno-bele.

U SC Teleoptik kažu da Moreira nema medicinski "vidljiv" problem, ali da i dalje oseća bol i ne trenira, pa je realno da ga ne bude u timu u sredu uveče u Humskoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Moreiru „bole“ dugovanja

Izvor: Danas, 12.Avg.2010

Ponovo se stvara „slučaj Almami da Silva Moreira“. Mada vam niko u Humskoj neće to otvoreno reći, javna je tajna da u Partizanu sumnjaju u prirodu i težinu povrede jednog od najboljih fudbalera crno-belih, zbog kojih ovaj iskusni organizator igre iz Portugala još od izlaska na poluvremenu prve...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.