Partizan bez Ajovija

Izvor: RTS, 25.Dec.2010, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez Ajovija

Haime Ajovi potpisao ugovor sa meksičkom Tolukom, iako je nedeljama bio najavljivankao potencijalno pojačanje Partizana. Crno-beli i dalje čekaju dolazak Zubije, ali će se o dolascima u Humsku znati više kada se bude videlo ko odlazi iz kluba.

Napadač Emeleka Haime Ajovi potpisao je ugovor sa meksičkim Deportivom Tolukom, iako je bio najavljivan kao pojačanje Partizana.

Momak kojem je ugovor sa Emelekom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << isticao u junu 2011. predvodiće napad meksičkog tima u narednom periodu, pa će crno-beli pojačanja u napadu morati da traže na nekoj drugoj strani.

Deportivo je prvo dogovorio sa klubom njegov transfer, pa je tek onda stupio u pregovore sa porodicom Ajovija, koja ga zastupa.

Partizan i dalje nije odustao od dovođenja reprezentativca Libije Mohameda Zubije, a o ostalim pojačanjima znaće se nešto više kada bude odlučeno koji igrači napuštaju Humsku ove zime.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.