Partizan: Vojvodina i mi - najbolje ekipe u Srbiji (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Vojvodina i mi - najbolje ekipe u Srbiji (VIDEO)

Zanimljiva najava revanša polufinala Kupa Srbije

Partizan je svu pažnju usmerio na teren. I na tribine. Za revanš polufinala Kupa Srbije, protiv Vojvodine, crno-beli su otvorili kapije stadiona u Humskoj 1 i nadaju se snažnoj podršci navijača kako bi se ekipa Marka Nikolića domogna finala i prilike da se bori za još jedan trofej.

Posle 0:0 u Novom Sadu, utakmica je na programu u sredu od 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << časova, a iz kluba pozivaju publiku da u što većem broju ispuni tribine. I to na zanimljiv način.

Sudar dve najbolje ekipe u Srbiji“, čuje se, između ostalog, u najavnom spotu objavljenom na zvaničnom sajtu Partizana.

On je prožet i rečima Marka Nikolića.

Sada nas očekuje još jedan, slobodno mogu reći, derbi. Naš cilj je još jedna pobeda. Ono što je jako dobro je ogromna energija sa tribina i podrška navijača koja se prenosi pre svega na igrače, na terenu. Sad je ta podrška najpotrebnija“, napomenuo je trener Partizana koji je ranije tokom dana imao i posebnu poruku za Grobare koju možete pročitati OVDE.

Parni valjak će u revanšu igrati bez kažnjenog Leonarda, odnosno povređenih Evertona, Alena Stevanović i golmana Kljajića.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) PONOVO NA CENTRU CRNO-BELIMA I LALAMA: Mažić sudi polufinale Kupa Partizan - Vojvodina

Izvor: Kurir, 08.Maj.2017

...Najbolji srpski arbitar naći će se na centru stadiona u Humskoj 1 u sredu u 18 sati..Prvi meč u Novom Sadu završen je bez golova..Mažić je istim rivalima sudio i prvenstveni meč pre nekoliko nedelja kada su crno-beli pobedili 1:0 "Lale" su se žalile na njegovo suđenje, jer im, kako tvrde,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.