Partizan - Triling za kraj prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - 'Triling' za kraj prelaznog roka!

Predstavnici aktuelnog šampiona Srbije aktivno rade na angažovanju trojice novih igrača čijim bi dovođenjem Partizan praktično završio prelazni rok. U pitanju su Brazilac, Bugarin i bivši reprezentativac Srbije.

Nakon dva dana odmora fudbaler Partizana u subotu nastavljaju pripreme za novu sezonu. Paralelno sa tempiranjem forme radi se na dovođenju trojice igrača čime bi prelazni rok u Humskoj, barem kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su dolasci u pitanju, praktično bio zatvoren.

Partizan je u ovom prelaznom roku već doveo Marka Jevtovića (Novi Pazar), Nikolu Trujića (Napredak), Nemanju Glavčića (Teleoptik), Valerija Božinova (Ternana) i Fabrisija Dornalesa (Bragantino).

Pre polaska na drugi deo priprema Partizan bi trebalo da angažuje i Brazilca Markinjoša a nakon toga još dvojicu iskusnih igrača. Već smo pisali o Bugarinu Ivanu Stojanovu koji je slobodan igrač a njegovi zemljaci Božinov i Balažic "lobiraju" da se priključi crno-belima.

Novina vezana za dovođenje pojačanja tiče se potrage za iskusnim zadnjim veznim koji bi nadomestio odlazak Nikole Drinčića i Saše Markovića. Jasno je da Milinković ne može da se osloni samo na Darka Brašanca i Ivana Petrovića zbog čega su "nanišanjene" dve mete.

Partizan trenutno ima jednu realnu i drugu manje realnu ali primamljivu opciju kada je dovođenje zadnjeg veznog u pitanju. Na meti se nalazi bivši fudbaler crno-belih Branislav Jovanović koji je nakon odlaska iz Humske igrao za Rad a potom se preselio u izraelski Hapoel Akre.

Kao druga, manje realna ali izuzetno dobra opcija, pominje se dovođenje bivšeg mladog reprezentativca Srbije Slobodana Medojevića. Fudbaler Ajntrahta nema željenu minutažu u tom klubu ali je teško verovati da je Partizan kadar da otkupi njegov ugovor od Nemaca.

Ukoliko bi fudbaler pristao da se vrati u Srbiju i pojača Partizan crno-beli bi morati da izdejstvuju pozajmicu kod kluba iz Frankfurta a nema sumnje da bi sa Medojevićem u timu i već pomenutim pojačnjima crno-beli imali respektabilan tim čak i u evropskim okvirima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.