Partizan - Traži se još rival za generalku

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Traži se još rival za "generalku"

Aktuelni šampion Srbije zakazao je još jednu kontrolnu utakmicu koja će biti odigrana u sklopu priprema na Pohorju pa sada ostaje da se pronađe rival za generalnu probu.

Fudbaleri Partizana u sredu su završili prvi deo priprema na Zlatiboru nakon čega im je šef stručnog štaba Zoran Milinković dao voljno do subote.

Danas su na programu dva treninga, za nedelju je zakazana kontrolna utakmica zatvorenog tipa protiv ruskog prvoligaša Mordovije, a nedugo potom sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlazak na drugi deo priprema.

Crno-beli su za bazu odabrali slovenačko Pohorje na kojem će boraviti do 9. jula, a u tom periodu biće odigrane tri kontrolne utakmice.

Prvog jula "Parni Valjak" će odmeriti snage sa Rudarom iz Velenja, u međuvremenu je zakazan okršaj sa Terekom za 4. jul, a dan pre povratka u Beograd crno-beli će imati generalnu probu.

U narednih dan, dva stručni štab će odlučiti sa kime će Partizan odmeriti snage u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak nove sezone.

Podsećamo da bi u novu sezonu Partizan trebalo da uđe duelom u Superkupu sa Čukaričkim a tri dana nakon toga zakazana je prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona protiv Dile Gori.

Prvu utakmicu u novoj sezoni Superlige Partizan igra 18. ili 19. jula protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.