Partizan - Steaua 1:2 (prvo poluvreme)

Izvor: RTS, 05.Avg.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Steaua 1:2 (prvo poluvreme)

Partizan i Steaua igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U Bukureštu je bilo 1:1, pa srpski šampion ima povoljan rezultat i priliku da se plasira na korak do elitnog takmičenja. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.
21.08 - Božinov uspeva da zatrese mrežu u 38. minutu ali sudija je signalizirao ofsajd.
21.02 - GOOOL! Steaua vodi sa 2:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Pritisak igrača Steaue je urodio plodom, posle sjajne akcije po desnoj strani Hamron matira Živkovića za vođstvo Rumuna koje ih vodi u naredno kolo takmičenja.

20.41 - GOOOL! Rumuni samo tri minuta kasnije stižu do izjednačenja 1:1.
Kako su postigli gol igrači Partizana su tako i primili. Posle loše intervencije odbrane na loptu je natrčao Muniru i doneo izjednačenje.

20.38 - GOOOL! Partizan vodi sa 1:0.
Nakon gužve u šesnastercu i nespretne reakcije golmana i odbrambenih igrača Steaue na loptu je natrčao Babović i poslao u nebranjenu mrežu!

20.30 - Počeo je revanš meč između Partizana i Steaue.
20.29 - Nakon minute ćutanja navijači crno-belih su fantastičnom koregrafijom uz gromoglasno navijanje pružili podršku svojim ljubimcima na terenu.

20.28 - Na stadionu Parizana minutom ćutanja odata je počast žrtvama "Oluje".

20.20 - Poznati su sastavi timova:
Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Fabrisio, Petrović, Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković, Abubakar i Božinov.  
Steaua: Kožokaru, Alsenat, Pap, Varela, Toska, Muniru, Breveld, Hamrun, Popa, Čipčiju i Tade.

Šampioni Srbije i Rumunije, Partizan i Steaua, igraju u Beogradu revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Pred više od 30.000 navijača, crno-beli će pokušati da iskoriste dobar rezultat stečen u prvom meču u Bukureštu, gde je rezultat bio 1:1.
Utakmicu na stadionu Partizana možete pratiti na našem Prvom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Steaua 3:2 (drugo poluvreme)

Izvor: RTS, 05.Avg.2015

Partizan i Steaua igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U Bukureštu je bilo 1:1, pa srpski šampion ima povoljan rezultat i priliku da se plasira na korak do elitnog takmičenja. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.