Partizan - Šta će biti sa Pejnersom, ko će biti novo pojačanje, da li je Ostoja već nešto otkrio?

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Šta će biti sa Pejnersom, ko će biti novo pojačanje, da li je Ostoja već nešto otkrio?

Prvi čovek Partizana ponovo ''jedan na jedan'' sa navijačima.

Po drugi put od početka emotovanja Partizanove televizije, predsednik kluba Ostoja Mijailović odgovarao je na najzanimljivija pitanja navijača.

Jedno od onih koje je danas, u novom intervjuu, privuklo pažnju, jeste ono za nove promene koje predstoje u igračkom kadru Partizana u susret Top 16 fazi Evrokupa.

Već izvesno vreme spekuliše se da će posle centra Artjoma Parahovskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << redove crno-belih uskoro napustiti i Žanis Pejners.





''Generalno, od početka sezone zauzeli smo stav da će se struka pitati za svoj posao i oni odgovaraju klubu za ono što rade i za to su plaćeni. Pričali smo nekoliko puta oko Parahovskog.







To nije bio dobar izbor za nas iz više razloga, ne vbih da sada ulazim u to, mi smo raskinuli ugovor na obostrano zadovoljstvo, jedan deo ugovora smo platili drugi nećemo platiti.







Što se tiče Pejnersa, takođe će odluku doneti struka, nećemo se mešati u tu odluku. Na klubu i menadžmentu je da obezbede kvalitetne finansije, da igrači i trener budu zadovoljni, pa samim tim možemo da tražimo odgovornost i od trenera i od igrača'', izjavio je Mijailović za BC Partizan TV.

A hoće li stići najavljena zamena za Parahovskog?





''U ovom trenutku razmišljamo o dovođenju centra, stiglo je nekoliko predloga od strane struke. Odabraćemo kvalitetno, u skladu sa našim mogućnostima'', zaključio je Mijailović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.