Partizan - Šta Čanak kaže o svom novom igraču?

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Šta Čanak kaže o svom novom igraču?

Prva reakcija trenera Partizana posle angažovanja još jednog pojačanja.

Košarkaška vest dana u Srbiji je još jedno Partizanovo pojačanje, francuski krilni igrač Bondža Si, koji je večeras doputovao u Beograd i novinarima dao svoju prvu izjavu kao novi košarkaš crno-belih.

Njegovim angažmanom, trener Nenad Čanak će imati još jednu opciju u sve brojnijem rosteru, pa navijači crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << s razlogom očekuju znatno više od svog tima u nastavku sezone, pogotovo ako se ima u vidu i dolazak Kvamea Vona.

Ipak, Čanak je oprezan u ocenama, ne želi pre vremena da hvali novajlije.

''Još je rano za ocene. Sačekajte da odradi trening.

Bondža Si je igrač koji pokriva dve pozicije, fantastičan je atleta i igra sa velikom energijom, odlican defanzivac'',
izjavio je Čanak za ''Blic''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bondža Si podigao šal: Dalo mi je pričao o Partizanu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2018, 00:33

"Rekao mi je da mu je bilo sjajno u klubu i nadam se da će tako biti i meni", istakao je krilni centar..Novi košarkaš Partizana Bondža Si istakao je da se raduje igrama pred Grobarima, kao i da je mnogo toga čuo o klubu od prijatelja i nekadašnjeg igrača crno-belih Borisa Daloa...Francuski krilni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.