Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2010, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Smederevo 5:3 (drugo poluvreme)

Goleada u Humskoj. Gosti poveli preko Rankovića u 13. minutu, izjednačio Iliev dva minuta kasnije, a fenomenalnim golom Marko Šćepović doneo preokret Partizanu. Ali, novi šok za crno-bele već na startu drugog dela - Ćeran je izjednačio na 2:2. Pjer Boja tek što je ušao na teren doneo novo vođstvo Partizanu, a uvećao ga je Šćepović. Neizvestan finiš najavio Ranković, ali Petrović u 79. minutu otklonio dileme.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osam golova u Humskoj, Petrović povisio na 5:3

Izvor: Blic, 15.Okt.2010

Fudbaleri Partizana zbog obaveza u Ligi šampiona svoj meč osmog kola Jelen superlige igraju dan ranije u odnosu na ostale rivale, a na stadionu crno-belih navijači mogu da uživaju u otvorenom susretu i mnogobrojnim golovima na obe strane. ..Od početka meča Partizan je uspostavio kontrolu na terenu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.