Partizan - Široki (četvrtak, 18 h)

Izvor: B92, 12.Jan.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Široki (četvrtak, 18 h)

Košarkaši Partizana mt:s dočekuju u četvrtak od 18 časova ekipu Širikog u 16. kolu regionalne NLB lige.

"Crno-beli" su vezali četiri uzastopne pobede i sada se nalaze na četvrtom mestu na tabeli.

Dve ekipe su se do sada sastale jedanaest puta u regionalnom takmičenju, šampion Srbije je bio uspešniji na osam utakmica, dok je tim iz Hercegovine odneo tri pobede, sve na domaćem parketu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U susretu trećeg kola NLB lige Široki je pobedio ekipu Partizana mt:s rezultatom 86:79.

„Upravo je utakmica u Hercegovini bila jedna od onih koje su nam odredile prvi deo sezone. Široki je uvek bio tim sa izuzetno dobrim domaćim terenom, strašno su dobro igrali u Pecari. To su pokazali i protiv Partizana i zasluženo nas pobedili. Ako su neki tada možda mislili da je iznenađenje, to se kasnije promenilo, jer je Široki pokazao konstantu dobrih partija", rekao je trener Partizana mt:s Vladimir Jovanović.

Šef stručnog štaba srpskog predstavnika u Evroligi zahteva zalaganje od svojih igrača.

„Pre poslednjeg poraza od Cibone, na domaćem terenu su izgubili samo prvi meč u sezoni, od Krke. Sve vreme su bili u gornjem delu tabele, što pokazuje da je ekipa dobro selektirana, da je odlično složena, da dugogodišnji trener radi dobar posao. Uz sav kvalitet rivala, imamo prenatrpan raspored gde u osam dana imamo četiri utakmice, od čega tri vrlo teška gostovanja. A ovo što igramo kod kuće, rival je iz gornjeg doma. Zaista moramo da budemo jako pažljivi protiv Širokog", istakao je Jovanović.

Prodaja ulaznica za meč Partizan mt:s – Široki je od 16 časova do početka utakmice. Cena karte za tribine je 100 dinara, a za parter 200 dinara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.