Partizan: San može postati java

Izvor: B92, 10.Dec.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: San može postati java

Fudbaleri Partizana u četvrtak uveče (21:05) igraju meč sezone sa Augzburgom, pa se nadaju podršci navijača sa tribina stadiona u Humskoj 1.

Crno-beli imaju šansu da se posle 11 godina opet plasiraju u drugu fazu Lige Evrope (nekada Kup UEFA) i na proleće ugoste nekog od evropskih velikana (Mančester Junajted, Liverpul, Borusija Dortmund, Napoli...).

Za loše nastupe u Superligi fudbaleri srpskog šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se iskupljuju nastupom u LE, gde su upravo protiv Augzburga ostvarili prvu gostujuću pobedu u grupnoj fazi i prvi trijumf u Nemačkoj u svojoj istoriji.

Partizan deli samo 90 minuta od evropskog proleća gde može da se nađe i u slučaju poraza sa manje od tri gola razlike, jer je slavio 3:1 u Augzburgu.

Crno-beli se nadaju da će na JNA biti 25.000 navijača, na koliko je ograničen kapacitet stadiona zbog bezbednosti, i uz njihovu pomoć ostvariti najveći uspeh kluba u poslednjih deset godina.

"Voleo bih da ono što sam uradio na Novom Zelandu ponovim na klupskom nivou. Kad sam odlazio na Mundialito pričao sam da ćemo osvojiti prvo mesto, a sad imam osećaj da ćemo proći u narednu fazu Lige Evrope. Ovo nam je najveće finale do sad, jedna od najbitniji utakmica u mojoj karijeri. A kad je tako, idemo na pobedu", zaključio je Andrija Živković.

Duel Partizana i Augzburga na programu je od 21:05 časova u Humskoj 1.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.