Partizan: Rešićemo problem među navijačima

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Rešićemo problem među navijačima

Generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan Darko Grubor najavio je da će klub učiniti sve da reši sukob među dvema frakcijama navijača crno-belih.

"Partizan ničim nije inicirao sukob među navijačima, ali je stavljen pred čin da mora da reši problem. I rešićemo ga. Situacija pred meč sa Smederevom je iziskivala velike mere bezbednosti kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sprečili bilo kakve sukobe, i jako nam je žao što nismo regularno prodavali ulaznice. Ne verujem da ćemo više ikada biti u takvoj situaciji, i očekujem da već protiv Borca u narednom kolu, kada smo domaćini, tribine budu ispunjene našim vernim navijačima. Nadamo se da ćemo do večitog derbija uspeti da rešimo problem sa navijačima, ako ne, onda imamo dugu zimsku pauzu tokom koje ćemo sigurno uspeti da razrešimo problem", rekao je Grubor za "Večernje novosti".

Gensek kluba iz Humske uverava da je Partizanu veoma stalo do svakog navijača.

"Prodali smo više od 5.000 pretplatnih ulaznica, stalno smo prisutni u školama, više puta smo puštali publiku besplatno na stadion. Ipak, svesni smo da je eliminacija iz Evrope znatno uticala na posetu u domaćem šampionatu. Takođe, i situacija sa sukobom navijača na jugu utiče znatno na nedolazak ljudi na tribine", dodao je Darko Grubor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.