Partizan - Rad sa publikom

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Rad sa publikom

Novčane kazne moraju da se plate odmah

Krajnje nemušto objašnjenje Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije o tome koliko je Partizan, zapravo, kažnjen zbog ponašanja svojih navijača, izazvalo je nedoumice u sportskoj javnosti.

Iz FSS su saopštili da su, "zbog velike količine pirotehničkih sredstava u meču sa Vojvodinom, crno-beli kažnjeni 200.000 dinara i jednim mečom bez publike, uslovno na godinu dana", što je - tako navedeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bez pojašnjenja - ostavilo prostor za špekulacije. Odnosno, da li kazna važi za naredni prvenstveni duel.

Istina je sledeća: Partizan i Rad igraće u subotu od 19 časova u okviru sedmog kola Superlige, uz prisustvo publike!

Kazna crno-belima će početi da važi ukoliko Grobari u periodu od narednih godinu dana naprave sličan incident. U tom slučaju sankcija se automatski aktivira, odnosno klub iz Humske 1 će posle tog drugog prekršaja prvi sledeći meč igrati bez pomoćni sa tribina.

S druge kazne, novčane kazne klubu (Partizan da plati 200.000 dinara) i sportskom direktoru Ivici Ilijevu ostaju na snazi, odnosno one moraju odmah da budu izmirene.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.