Partizan - Putuj Evropo?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Putuj Evropo?!

Vreme je za konačnu odluku, hoće li Partizan igrati na evropskoj sceni u sledećoj sezoni?

Pred upravom Partizana su možda i sudbonosne odluke kad je u pitanju budućnost kluba u narednim godinama.

Predugo već traje finansijska agonija, koja preti da izazove još teže posledice ukoliko se neka hitna i konkretna rešenja ne pronađu.

U sredu bi trebalo da se održi sednica Upravnog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana, a jedna od tema će, kako večeras prenose ''Novosti'', biti i mogućnost i svrsishodnost učešća kluba na evropskoj sceni, tačnije Evrokupu u sledećoj sezoni.

Podsetimo, Partizan je prošle sezone nastupio u ovom trakmičenju, ali je učešće završio već posle prve faze takmičenja.

Imajući u vidu da je veoma teško očekivati da će crno-beli u ovoj situaciji formirati jači tim nego pre godinu dana, postavlja se opravdano pitanje ima li svrhe izlagati podmlađeni tim dodatnim naporima.

Ipak, treba sačekati konkretnu odluku po ovom, ali i po drugim važnim pitanjima, kako finansijskim, tako i kadrovskim...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.