Partizan: Prodato 16.765 kompleta za Ligu Evrope, pojedinačnih karata nema

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Prodato 16.765 kompleta za Ligu Evrope, pojedinačnih karata nema

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je do sada prodato 16.765 kompleta ulaznica za preostala dva meča Lige Evropa koje crno-beli igraju u Beogradu.

Kako se navodi, sektor zapad je rasprodat, kao i bočni delovi istočne tribine do juga, dok ostalih sektora i dalje ima u prodaji.

"Po dinamici prodaje, ali i iz iskustva koje imamo iz prethodnih godina, očekujemo da se kompletan kapacitet puštenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompleta ulaznica rasproda do meča sa Mančester junajtedom koji je zakazan za 24. oktobar. Kapacitet za ove mečeve je 23.500 mesta, ne računajući sektore za gostujuće navijače", navodi se u saopštenju.

Partizan je, takodje, naveo da se putem društvenih mreža i u javnosti šire dezinformacije i nude ulaznice za pojedinačne mečeve kao i ulaznice koje su falsifikovane.

"Pojedinačnih ulaznica za mečeve nema, a klub neće snositi bilo kakvu odgovornost za ulaznice koje nisu kupljene zvaničnim kanalima i licima koja poseduju takve karte neće biti omogućen ulazak na stadion", navodi se u saopštenju Partizana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Koliko će Partizan inkasirati od prodaje ulaznica?

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 12:17

Fudbalski klub Partizan očekuje veliki prihod od prodaje ulaznica...Fudbaleri Partizana ove sezone igraju sjajno, igranjem u Ligi Evrope obezbedili su ogroman novac za svoj klub, i to ne samo od bonusa UEFA...Očekuje se i veliki dobitak od prodaje ulaznica...Zaključno sa četvrtkom, Partizan je prodao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.