Partizan: Oštećeni smo za penal

Izvor: B92, 27.Apr.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Oštećeni smo za penal

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je sudija Milorad Mažić oštetio ’crno-bele’ jer nije dosudio penal u 148. večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Lider na tabeli podseća da Partizanu u derbijima nije odsviran jedanaesterac od 18. marta 1995. što je okruglo 20 godina.

Na sajtu ’crno-belih’ priložen je video snimak i fotografija spornog momenta iz 62. minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ta tradicija je nastavljena i u ovom derbiju, pošto je u 62. minutu internacionalac Mažić propustio da svira jedanaesterac posle kornera i rvačkog hvatanja sa dve ruke Balažica od strane Vukašina Jovanovića, koji bi u tom slučaju dobio i drugi žuti karton. Cela situacija odvijala se pred očima dodatnog pomoćnog sudije iza gola Danila Grujića, koji je bio od mesta događaja udaljen pet metara", navodi se u saopšetnju kluba iz Humske.

Večiti derbi na stadionu ’Rajko Mitić’ završen je bez golova (0:0), posle čega je Partizan zadržao pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PARTIZAN: Oštećeni smo, sudija Mažić propustio da svira penal u večitom derbiju

Izvor: Kurir, 27.Apr.2015

U klubu iz Humske smatraju da su u subotnjem derbiju u istoj sekundi načinjena dva prekršaja za jedanaesterac..Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem na svom sajtu u kome pita da li je oštećen za penal u 148. večitom derbiju...Crno-beli smatraju da su igrom zaslužili da savladaju Crvenu...

Nastavak na Kurir...

PARTIZAN: Oštećeni smo, ovo je bio penal (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2015

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je sudija Milorad Mažić oštetio crno-bele jer nije dosudio penal u 148. "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde...Lider na tabeli podseća da Partizanu u derbijima nije odsviran jedanaesterac od 18. marta 1995. što je okruglo 20 godina...- Ta tradicija je nastavljena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.