Partizan - Olimpija (19.30h)

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Olimpija (19.30h)

Hokejaši Partizana u petak dočekuju Olimpiju u "Pioniru", u drugoj finalnoj utakmici plej of-a Slohokeja.

U prvoj utakmici u Ljubljani u utorak, Olimpija je slavila posle produžetka rezultatom 3:2.

Titulu će osvojiti tim koji prvi ostvari tri pobede. Meč u "Pioniru" počinje u 19.30 časova.

Bek Partizana Stefan Ilić kratko se osvrnuo se na prvi meč u Ljubljani.

"Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Ljubljani bila je vrlo izjednačena, prava finalna. Protivnik nas je malo iznenadio u prvoj trećini kada je poveo sa 2:0, ali smo se mi u drugoj deonici vratili u igru i smanjili na 2:1, a u trećoj trećini i izjednačili na 2:2 i ušli u produžetak gde je Olimpija ipak bila konkretnija. Mislim da su na tom meču u Ljubljani nijanse presudile".

Ilić je istakao da je ekipi sad u fokusu beogradski duel.

"Finale se igra na tri pobede, svaka utakmica je nova prilika i mi smo sad maksimalno skoncentrisani na sutrašnji meč. Svesni smo da ni to neće biti laka utakmica, ali idemo na pobedu, to nam je cilj u svakoj utakmici", zaključio je Ilić.

Treći meč igra se u Ljubljani 28. februara, a eventualni četvrti i peti mečevi igraće se u Beogradu 2. marta, odnosno u Ljubljani dva dana kasnije.

Ulaznice po ceni od 250 dinara, mogu se kupiti na blagajni ledene dvorane Pionira koja se na dan utakmice otvara u 17:15.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.