Partizan: Novi tim, novi trener - ambicije stare

Izvor: Beta, 08.Okt.2010, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Novi tim, novi trener - ambicije stare

BEOGRAD, 8. oktobra 2010. (Beta) - Trener Partizana Vlada Jovanović i kapiten Petar Božić rekli su u petak u Beogradu da klub u novoj sezoni, koja počinje sutra, ima najveće ambicije, iako tim još nije kompletiran, a trener je promenjen.

Partizan sezonu počinje utakmicom protiv Budućnosti u prvom kolu Jadranske lige.

"Tim je promenjen, trener je nov, ali je sistem stari, rad je stari. Željan sam utakmica, željan sam rada i svakog treninga. Mislim da i ja u ovim mojim poznim igračkim godinama mogu da se unapredim posle svakog treninga. Želje su mi maksimalne, kao i ambicije i to širim na ostale saigrače", rekao je novinarima Božić.

Partizan je devet puta uzastopno bio šampion Srbije i četiri puta uzastopno Jadranske lige, ali je na kraju prošle sezone ostao bez trenera Duška Vujoševića i većine tima.

"Partizan brani Duletovih devet sezona, a naročito prošlu u kojoj su postignuti nestvarni uspesi. Na kraju sezone nije delovalo da će toliko igrača otići, ali to se desilo. Ostali smo bez 70 odsto tima. Nema, medjutim, bežanja od ambicija, koje su stare i uvek najviše", kazao je Jovanović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan: Novi tim, novi trener - ambicije stare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2010

BEOGRAD -..Trener Partizana Vlada Jovanović i kapiten Petar Božić rekli su danas u Beogradu da klub u novoj sezoni, koja počinje sutra, ima najveće ambicije, iako tim još nije kompletiran, a trener je promenjen...Partizan sezonu počinje utakmicom protiv Budućnosti u prvom kolu Jadranske lige..."Tim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Novi tim i trener košarkaša Partizana, ali ambicije stare

Izvor: Glas javnosti, 09.Okt.2010, 07:12

BEOGRAD - Trener Partizana Vlada Jovanović i kapiten Petar Božić kažu da klub u novoj sezoni, koja počinje sutra, ima najveće ambicije, iako tim još nije kompletiran, a trener je promenjen...Partizan sezonu počinje utakmicom protiv Budućnosti u prvom kolu Jadranske lige...- Tim je promenjen,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.