Partizan: Nemamo komentar o domaćinu završnog turnira

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Nemamo komentar o domaćinu završnog turnira

Čelnici Partizana nisu želeli da komentarišu odluku o mestu održavanja završnog turnira Jadranske lige, a sportski direktor tog kluba Dragan Todorić je kazao da će se to učiniti kada stigne zvanično obaveštenje.
(FOTO: N. Negovanović)
Nemam komentar, kad dobijemo odluku crno na belo, onda ćemo komentarisati –rekao je Todorić agenciji Beta i dodao da ne želi da komentariše pisanje medija.
Jadranska liga je danas saopštila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će Laktaši biti domaćin završnog turnira, iako je generalni menadžer Roman Lisac rekao u jednom trenutku da to nije sigurno, a predsednik Igokee Boris Spasojević kazao je da se klub nije kandidovao za organizaciju.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.