Partizan: Ne preostaje nam ništa drugo nego da napadnemo

Izvor: Studio B, 29.Jul.2013, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Ne preostaje nam ništa drugo nego da napadnemo

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je u ponedeljak da njegovoj ekipi "ne preostaje ništa drugo" nego da proba da iznenadi Ludogorec u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ludogorec je rezultatima u prethodnom periodu pokazao zašto je favorit, ali mi vidimo veliku šansu za dobar rezultat u prvoj utakmici i ne preostaje nam ništa drugo nego da pokušamo da iznenadimo favorita", rekao je Rašović >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << novinarima u Beogradu. 

Utakmica se igra u sredu u Bugarskoj, a Rašović je novinarima rekao da njegov tim neće igrati defanzivno, iako nije favorit. "Partizan nema igrače koji su sposobni da misle samo o odbrani. Hoćemo da igramo, nećemo se povući, već ćemo razmišljati o tome kako da ugrozimo protivnika. Pritisak mora da postoji jer mi želimo na vrh, i ići ćemo korak po korak", rekao je Rašović. 

Trener je kazao da "oko ekipe" postoje "problemčići", ali da tim mora da bude strpljiv. "Postoje neki problemčići oko ekipe koja je u formiranju, ali igrači imaju veliku šansu da uđu istoriju i da pokažu da poseduju kvalitet. Fudbaleri nam pristižu, a vrlo verovatno će neko da nas napusti, tako da moramo da budemo strpljivi", kazao je Rašović. 

U prvom meču neće igrati Vladimir Volkov, koji je dobio crveni karton u meču protiv Širaka, ali je Rašović kazao da na svakoj poziciji u timu postoji adekvatna zamena.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Rašović: Ne preostaje nam ništa drugo nego da napadnemo

Izvor: Kurir, 29.Jul.2013

Partizan će u sredu igrati prvi meč 3. kola kvalifikacija za LŠ protiv Ludogoreca..BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da njegovoj ekipi "ne preostaje ništa drugo" nego da proba da iznenadi Ludogorec u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona..."Ludogorec je rezultatima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.