Partizan: Ne predajemo se! Parni valjak melje...

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Ne predajemo se! "Parni valjak" melje...

Fudbalski klub Partizan pozvao je navijače na predstojeću utakmicu protiv AZ Alkmara, kojom će početi takmičenje u Ligi Evrope.

- Partizan se ne predaje! "Parni valjak" melje kada je najteže! Podrži svoj tim u borbi za Evropu! Za Partizan se ne navija, Partizan se voli! - piše na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sajtu Partizana.

Partizan će u četvrtak u 21.05 dočekati holandski klub u prvom kolu grupe L Lige Evropa.

Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće 1.000 dinara, za bočne delove istočne i zapadne 1.800, a za centralne delove tih tribina 2.500.

Pored Partizana i AZ, u grupi su još i Atletik Bilbao i Augsburg.

Crno-beli su u prodaju pustili i komplete ulaznica za sve tri utakmice na stadionu u Humskoj, koji se prodaju po ceni od dve hiljade dinara.

Partizan će takmičenje u Ligi Evrope početi psole poraza u večitom derbiju za vikend od Crvene zvezde (3:1), posle kog zaostaje osam bodova za prvoplasiranim crveno-belima.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan: Nema predaje, valjak melje kad je najteže!

Izvor: RTS, 15.Sep.2015

Partizan je spreman za Ligu Evrope. Crno-beli pozivaju navijače na meč sa AZ Alkmarom u četvrtak. Poručuju - nema predaje! . Fudbalski klub Partizan pozvao je navijače na predstojeću utakmicu protiv AZ Alkmara, kojom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.