Partizan - Miletić iznenađen porukama Miloševića i Vazure?!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Miletić iznenađen porukama Miloševića i Vazure?!

Kaže da ovo nije očekivao.

U jučerašnjem razgovoru sa novinarima na pripremama u Beleku, trener Partizana Savo Milošević naglasio je da Nemanja Miletić ''99 posto'' ostaje u Partizanu i da crno-beli tokom zime neće tražiti pojačanje na mestu desnog beka.

To je potvrdio i generalni direktor Miloš Vazura, a kada je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to čuo, Nemanja Miletić je priznao da je iznenađen.

Na tu temu, Miletić je govorio u intervjuu za ''Telegraf''. Ipak, to što je iznenađen, ne znači da je zbog nečeg nezadovoljan.





''Iskreno, malo sam zatečen, nisam znao, saznao sam od vas tu informaciju i ne znam šta da kažem. Spremam se kao da sam u Partizanu ceo život i da ću da ostanem ceo život, jer sam, poučen nekim ranijim iskustvima kada sam mnogo očekivao i nadao se transferu, pa i opterećivao se time, nikada nije izašlo na dobro.







Ovoga puta sam sasvim staložen, pa ako se nešto i dogodi – odlično. Ako, pak, ostanem takođe nema nikakvim problema. Smatrao sam da ću da napustim klub, ukoliko dođe ponuda koja će zadovoljiti obe strane, ali me je ova nova vest iznenadila. Radim i pripremam se uobičajeno, pa ćemo videti šta će na kraju da bude'', istakao je Miletić.

On je u Partizan došao u leto 2017. godine iz belgijskog Vesterloa, a ugovorom je vezan za crno-bele do juna 2021. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.