Partizan - Loša vest iz Evrokupa, ujedno i opomena pred meč sa Monakom

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2019, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Loša vest iz Evrokupa, ujedno i opomena pred meč sa Monakom

Nažalost, nije neočekivano i nije prvi put ove sezone.

Košarkaši Partizana u utorak od 19 časova dočekuju ekipu Monaka u okviru trećeg kola Top 16 faze Evrokupa.

Ipak, dan uoči ovog dvoboja, iz Evrokupa je na adresu crno-belih stigla odluka o joj jednoj novčanoj kazni, a sve zbog manjih incidenata od strane navijača tokom meča sa Albom u prošlom kolu.

''Partizan je kažnjen sa 6.000 evra zbog bacanja predmeta na teren tokom utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Albom'', navedeno je u saopštenju Evrokupa.

Ovakav epilog mogao se i naslutiti, s obzirom da je odmah posle meča sa Albom i trener Partizana Andrea Trinkijeri javno zamolio navijače da ne rade takve stvari.

''Mi svi želimo da malo po malo vratimo Partizan...ne možda u ono što je bilo, ali blizu toga. Iz srca molim da se ne bacaju stvari u teren, to ne prija Partizanu. Mi želimo da vratimo Partizan u važnu košarku. Shvatam sve, ali ako može jedna mala, mala želja, to bi bilo za mene", rekao je tada Trinkijeri.

Na navijačima je da već sutra pokažu da li će mu ova želja biti ispunjena u nastavku sezone.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan poražen od Monaka u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2019

Košarkaši Partizana poraženi su večeras od Monaka u Beogradu sa 72:68 (21:13, 19:13, 14:12, 18:20), u utakmici 3. kola E grupe Top 16 faze Evrokupa...Crno-beli su samo poslednji period odigrali na nivou i nisu uspeli da izbegnu poeaz, koji im značajno smanjuje šanse za plasman u četvrtfinale...Partizan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.