Partizan: Karte za Rudar svim davaocima krvi

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Karte za Rudar svim davaocima krvi

Fudbalski klub Partizan svim davaocima krvi pokloniće ulaznicu za utakmicu protiv crnogorskog Rudara u Beogradu u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Svaki navijač koji od 16. do 18. jula da krv moći će da prisustvuje utakmici na stadionu u Humskoj.

- Fudbalski klub Partizan svim davaocima krvi, u znak pažnje za human gest davanja krvi i pokazanu međuljudsku solidarnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poklanja ulaznicu za utakmicu Partizan - Rudar Pljevlja - navodi se u saopštenju Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Zainteresovani krv mogu da daju u Institutu za transfuziju krvi i Urgentnom centru u Beogradu, kao i na Novom Beogradu, Smederevu, Požarevcu, Velikom Gradištu (ponedeljak), Banovom brdu, Rumi, Valjevu, Čačku (utorak) i Grockoj, Obrenovcu, Šapcu i Kučevu (sreda).

Utakmica između Partizana i Rudara igra se narednog četvrtka sa početkom u 20.30.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Karte za Partizan-Rudar svim davaocima krvi

Izvor: RTS, 13.Jul.2018

Fudbalski klub Partizan svim davaocima krvi pokloniće ulaznicu za utakmicu protiv crnogorskog Rudara u Beogradu u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. . Svaki navijač koji od 16. do 18. jula da krv moći će da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.