Partizan - Džikićevo izvinjenje, Čanak najavio najviše ciljeve, ali opet ima kadrovskih problema

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Džikićevo izvinjenje, Čanak najavio najviše ciljeve, ali opet ima kadrovskih problema

Treneri klubova učesnika predstojeće Mozzart Superlige prisustvovali su danas zajedničkoj konferenciji za medije, najavljujući početak ovog takmičenja.

Među njima nije bilo trenera Partizana Aleksandra Džikića, koji se izvinio zbog sprečenosti da prisustvuje ovom događaju, a umesto njega pojavio se pomoćni trener crno-belih Nenad Čanak.

On je naglasio da Partizan uvek ima obavezu da stremi najvišim ciljevima, pa izuzetka neće biti ni ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puta.

"Koliko je to realno u ovom trenutku, s obzirom na konkurenciju, videćemo krajem juna. Neobična situacija, počinje nova liga, neke ekipe su odigrale pozamašan broj utakmica, pre svega Zvezda mi i Mega, ali šta je tu je. Partizan ima najveće ambicije, znamo i kvalitet rivala, kažem, videćemo krajem juna šta će biti'', izjavio je Čanak.

Poput Crvene zvezde mts, ni Partizan nije bez kadrovskih problema pred početak domaćeg šampionata.

"Luković je van stroja, videćemo na koliko. Ima problem sa stopalom. Ima još sitnih povreda koje su karakteristične za ovaj deo sezone ali ništa ozbiljno", naglasio je Čanak.

U prvom kolu Partizan će sutra od 20 časova dočekati ekipu Vršca.

"Favoriti smo, igramo kod kuće protiv ekipe koju nećemo potceniti. Spremamo se najozbiljnije, imali smo i vremena da tretiramo protivnika kao da je najveći mogući rival i nadam se da ćemo pobedom otvoriti Superligu". - zaključio je Čanak.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.