Partizan: Dođite i pozdravite tim

Izvor: B92, 28.Sep.2013, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Dođite i pozdravite tim

Košarkaški klub Partizan u utorak će u hali "Pionir" predstaviti tim za predstojeću sezonu kojoj će se takmičiti na četiri fronta i braniti dve titulu.

'Crno-beli' če predstaviti sve igrače, stručni štab i medicinski tim koji će u narednoj sezoni braniti boje kluba iz Humske.

Pozivamo sve naše navijače, ljubitelje sporta i košarke da u utorak u 20.45 časova dođu u Pionir i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozdrave novi tim Partizana NIS za sezonu 2013/2014. Zajedno možemo sve!“, stoji u pozivu košarkaškog kluba Partizana.

Prvi meč u novoj sezoni ’crno-beli’ igraju u okviru ABA lige igraju 6. oktobra, kada u „Pioniru“ dočekuju Igokeu. Na otvaranju sezone u Evroligi, 17. oktobra, Partizan gostuje Barseloni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.