Partizan - Crvena zvezda 0:0 (prvo poluvreme)

Izvor: RTS, 27.Feb.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Crvena zvezda 0:0 (prvo poluvreme)

Najvažnija utakmica srpskog fudbala između Partizana i Crvene zvezde igra se po 150. put, a ne pamti se kada je neka ima ekipa imala toliko veliku bodovnu prednost.
17.15 - Sumnjiva situacija u kaznenom prostoru Zvezde - Mihajlović je oboren, sudija Glođović kaže da se igra nastavi. Žestoki protesti sa klupe Partizana, trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tomić dobija upozorenje.
17.13 - Prvi žuti karton na meču dobija Everton, igrač Partizana.
17.06 - Već u trećem minutu sudija Glođović prekida meč zbog "bakljade" sa južne tribine, gde su smešteni navijači Partizana.
17.04 - Sa nekoliko minuta zakašnjenja, počeo je meč.
16.59 - Spremni su učesnici 150. "večitog derbija".
16.55 - Sastavi timova:
Partizan: Šaranov, Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac, Everton, Brašanac, Ilić, Stevanović, Mihajlović i Božinov.
Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez, Le Talek, Donald, Grujić, Srnić, Katai i Vijeira.

Izabranici Miodraga Božovića u Humsku dolaze sa 20 pobeda u nizu u domaćem prvenstvu i čak 29 bodova više u odnosu na Partizan, koji je posle turbulentne jeseni, drugi deo sezone počeo porazom od OFK Beograda na Vračaru. 
Partizan bi trijumfom stavio melem na lošu sezonu, ali i doneo veliko zadovoljstvo svojim navijačima prekidom rekordne serije crveno-belih.
Crno-beli su slavili na poslednje tri utakmice protiv Crvene zvezde na svom terenu, u šta polažu velike nade, ali u derbijima forma i tabela nikada nisu određivali pobednika.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) BAKLJADA NA JUGU: Evo kako su Grobari obeležili početak 150. derbija

Izvor: Kurir, 27.Feb.2016

Duel fudbalera Partizana i Crvene zvezde, prilika je za nadmudrivanje navijača oba tima...Dok su pristalice Crvene zvezde imale transparent i poruku za rivala, navijači Partizana su početak 150. okršaja najvećih srpskih klubova, obeležili bakljadom na jugu...Čim je sudija Glođović dao znak za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.