Partizan - Čekajući najveće pojačanje... Šta se dešava?

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Čekajući najveće pojačanje... Šta se dešava?

Nova sezona je već na pragu, kad će to ''bombastično'' pojačanje?

Košarkaši Partizana, gledajući rezultate koje su ostvarili tokom pripremnog perioda, ovog leta su možda i nadmašili očekivanja.

Pred znatno izmenjenim timom Andree Trinkijerija padale su i evroligaške ekipe poput Makabija ili Fenerbahčea, kao i silno pojačani Mornar, a u generalnoj probi u ''Areni'' savladan je i atinski AEK posle preokreta sa 86:80.

Sve to je ostvareno bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentativca Stefana Birčevića, koji posle povratka iz Kine tek treba da se potpuno uključi u rad sa novim timom i on bi mogao da crno-belima donese i kvalitet više od početka sezone.

Ali, osim njega, u Partizanu očekuju još jednog igrača. Prema informacijama iz kluba, poslednje pojačanje biće na poziciji beka šutera, trebalo je da to bude Gaudlok, potom su se pominjali i Kilpatrik i Zelden, ali onda je usledilo zatišje u tim spekulacijama, pa se stiče utisak da je serija pobeda tokom pripremama pomalo uljuljkala crno-bele, uz uverenje da im možda to pojačanje i nije preko potrebno u ovom trenutku, odnosno da se ne mora žuriti sa izborom.

U svakom slučaju, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović je nedavno naglasio da izbor mora da bude pravi, da igrač koji bude doveden mora da opravda epitet pojačanja.

Velike promene crno-beli su napravili i na centarskim pozicijama, tu su sada samo 203 cm visoki Mozli, uz njega i Parahovski (211 cm), a Partizan se odrekao usluga mladog Marka Pecarskog koji je sinoć prešao u FMP.

Mnogo jasnija slika o trenutnom kvalitetu ekipe Partizana i da li je još jedno pojačanje preko potrebno videće se od 26. do 29. septembra na Superkupu u Zagrebu, pogotovo ako dođe i do susreta sa takođe pojačanom Crvenom zvezdom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.