Partizan - Budućnost na Novom Beogradu

Izvor: Mondo, 12.Okt.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Budućnost na Novom Beogradu

Derbi 7. kola ABA lige biće odigran u dvorani "Ranko Žeravica", saopštili su crno-beli.

Košarkaši Partizana i ove sezone će bar jednu utakmicu regionalnog takmičenja odigrati u dvorani "Ranko Žeravica", nekadašnjoj Hali sportova na Novom Beogradu!

Klub je saopštio da će 29. oktobra dočekati Budućnost u dvorani u kojoj je bio stalni domaćin sve do početka 90-ih godina.

Prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su crno-beli u sjajnoj atmosferi dvorane "Ranko Žeravica" deklasirali Cedevitu, a tokom septembra su tamo odigrali tri odlično posećene prijateljske utakmice, protiv Bešiktaša, Antverpena i Lukoila.

Razlog privremene selidbe iz dvorane "Aleksandar Nikolić", bivšeg "Pionira", jeste međunarodni turnir svetske tekvondo federacije.

Partizan i Budućnost, zajedno sa Crvenom zvezdom, posle četvrtog kola vode na tabeli ABA lige sa maksimalnim učinkom. Ostaje da se vidi da li će u taj duel ući sa skorom 6-0, što bi utakmici dalo dodatnu draž, jer bi jedan tim morao da doživi prvi poraz.

Crno-beli u naredna dva kola dočekuju Olimpiju i gostuju FMP-u, dok Podgoričani idu u Laktaše na meč protiv Igokee, pa su domaćini Mornaru.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.