Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 22:39

Partizan: Brutalna krađa, sutra klub zaseda

Kratko saopštenje crno-belih

Poraz u Novom Sadu uzburkao je duhove u Humskoj 1. Savo Milošević je iz gneva gađao sudiju Jovanovića flašicom, šutnuo mikrofon i dobio crveni karton, a čelnici kluba su po završetku meča zakazali hitnu sednicu za ponedeljak.

Iz Partizana je stiglo kratko saopštenje za javnost u kojem stoji:

Nakon brutalne krađe u Novom Sadu, kompletnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << inženjeringa sudijske organizacije u sadejstvu sa čelnicima FSS, FK Partizan je zakazao za ujutru sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon čega će se obratiti javnosti u vezi sa daljim koracima“.

Bes kod crno-belih je nastao već u 41. minutu, kada je Sejduba Suma dobio crveni karton zbog udaranja Nikole Drinčića. Tada je već Milošević burno protestovao, smatrajući da Gvinejac nije zaslužio direktno isključenje.

Tenzija na terenu je nastavljena, a vrhunac je bio posle jednog nedosuđenog faula nad Sadikom, kada je trener Partizana izgubio nerve. Prilikom izlaska s terena Milošević je više puta rekao delegatu:

Sram vas bilo šta radite“!

Za ponedeljak pre podne je zakazana sednica uprave kluba...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.