Partizan: Bogdanović samo istegao mišić

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Mar.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Bogdanović samo istegao mišić

U poslednjim sekundama meča protiv Reala u Madridu, Bogdan Bogdanović se nezgodno okliznuo i parket napustio uz pomoć saigrača.
(FOTO: I. Milutinović)
Po dolasku u Beograd bek crno-belih otišao je na preglede nakon koji je ustanovljeno da povreda, na svu sreću, nije ozbiljnija.
Povreda je lakše prirode. Došlo je do blagog istegnuća pripoja jednog mišića sa unutrašnje strane kolena, a najbitnije je da su ligamentI i meniskus očuvani. Nema nikakvog oštećenja, već postoji samo blago istegnuće – rekao je doktor Partizana NIS Bojan Ćećez.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Ovaj put smo u nesreći imali sreće...

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2014

Vest da najbolji košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović nije ozbiljno povređen na utakmici protiv Reala u Madridu skinula je kamen sa srca svim navijačima, ali i upravi i stručnom štabu crno-belih. "Povreda je lakše prirode. Došlo je do blagog istegnuća pripoja jednog mišića sa unutrašnje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.