Partizan - Bešiktaš će se IGRATI!

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Bešiktaš će se IGRATI!

Postojala je mogućnost da se zbog natopljenog terena odloži duel srpskog i turskog predstavnika u Ligi Evrope, ali dileme više nema...

Vremenske neprilike (dugotrajna kiša) pretile su da odlože meč Partizana i Bešiktaša u 3. kolu Lige Evrope, predviđen za 21.05, ali to se neće dogoditi.

Sudija ovog meča, Italijan Paolo Macoleni, doneo je odluku da teren stadiona u Humskoj ulici nije natopljen toliko da bi moralo da dođe do odlaganja, tako da će fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dva tima izaći na teren u predviđenom terminu.

Srećom, kiša je u Beogradu prestala da pada oko tri sata pred utakmicu, pa su radnici u Partizanu uspeli da osposobe zelenu podlogu za igru. Vilama su bušili rupe na terenu kako bi voda otišla, a pomogao je i Teniski klub Partizan, koji je pozajmio mašinu za skupljanje vode sa šljake.

Zanimljivo je da je baš nedavno stavljena nova podloga na stadionu Partizana, ali izgleda da drenaža terena nije dobro urađena.

Reporter MONDA javlja i da je u širem reonu oko stadiona u Humskoj raspoređen veliki broj policajaca, kao i da se u parkiću iza severne tribine nalazi veliki broj policajaca na konjima.

Ispred stadiona nalazi se i nekoliko stotina navijača Bešiktaša. Navodno, u Beograd ih je doputovalo oko 1.000.

Foto: MONDO


Pogledajte i kako navijaju:



Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.