Partizan 4/4, slavlje i u Pazaru!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan 4/4, slavlje i u Pazaru!

Pobeda crno-belih u gradu na Jošanici.

Ekipa Partizana je stigla do nove pobede u domaćem šampionatu. Izabranici Andree Trinkijerija su savladali Novi Pazar sa 66:81.

Novica Veličković je bio taj koji je nosio Partizan na početku utakmice, igrao je fenomenalno, dok su na drugoj strani Hadžifejzović i Nešović držali Pazarce u igri.

I jedni i drugi su bili šuterski raspoloženi, pogađali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su iz svih pozicija, a nakon završetka prve četvrtine domaći su imali prednost od 23:22.

U drugoj deonici Partizan steže odbranu, Pazarci su imali početkom ove četvrtine problema da stignu do koša, a čim je proradio šut crno-belima, odvojili su se na +6.

Posle 20 minuta igre bilo je i 36:44.

Treća četvrtina je bila prilično slaba na obe strane, obe ekipe su promašivale i slobodna bacanja, a Partizan je uspeo da zadrži prednost koju je stekao u prvom poluvremenu.

Do +14 je Partizan stigao nakon dobrog dela igre Marinkovića i Pušice, pa im je posao bio olakšan.

Veličković je imao 16 poena, Zagorac je imao 12, a Ognjen Jaramaz je imao dobru rolu sa 10 postignutih poena. Na drugoj strani najbolji je bio Hadžifejzović sa 18 poena.

Nije bilo problema do kraja za izabranike Andree Trinkijerija koji su stigli i do 4. pobede u isto toliko mečeva. Sa druge strane, Pazarcima je ovo treći poraz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KLS: Partizan u Novom Pazaru lako do četvrte pobede

Izvor: RTS, 10.Maj.2019

Košarkaši Partizana ostvarili su i četvrti trijumf u Superligi Srbije. Crno-beli su u gostima savladali Novi Pazar, rezultatom 81:66. . Na taj način je beogradski klub zadržao prvo mesto na tabeli grupe B, a u Novom Pazaru...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.