Partizan 14. septembra bira novog predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan 14. septembra bira novog predsednika

Vanredna skupština FK Partizan, na kojoj će se birati novi predsednik, zakazana je za 14. septembar, saopštili su crno-beli.

Partizan je objavio da će se skupština održati u Sportskom centru Teleoptik od 17 sati, samo tri dana uoči prvog večitog derbija ove sezone.

Na sednici će biti sedam tačaka, a izbor predsednika je peta na redu, a potom i izbor članova Upravnog odbora.

Beogradski mediji prenose da postoje dva kandidata, Milorad Vučelić iz sadašnjeg rukovodstva i Nenad Bjeković iz opozicije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Partizan bira novog predsjednika 14. septembra

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2016

BEOGRAD - Vanredna skupština FK Partizan, na kojoj će se birati novi predsjednik, zakazana je za 14. septembar, saopštili su crno-bijeli...Partizan je objavio da će se skupština održati u Sportskom centru Teleoptik od 17 sati, samo tri dana uoči prvog vječitog derbija ove sezone...Na sjednici...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.