Parker: Partizan me nije oduševio, zato mislim da trka za titulu nije gotova

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker: Partizan me nije oduševio, zato mislim da trka za titulu nije gotova

Napadač Crvene zvezde Džošua Parker naveo je posle utakmice sa Partizanom (0:0) da ga večiti rival nije oduševio igrom, pa da zato smatra da borba za titulu nije gotova iako je pet bodova razlike.

"Nije bilo mnogo fudbala, mnogo više borbe je bilo. LOpta je mnogo bila u vazduhu, čak 90 odsto moji dodira sa loptom je bilo glavom. Zvezda nije navikla na takvu igru, nismo se snašli. Na žalost, nisam iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tu jednu priliku, iako sam bio siguran da ću dati gol i to je uticalo da promašim. Partizan me nije oduševio i zato mislim da trka nije gotovo", rekao je Parker.

Defanzivac Zvezda dušan Anđelković rekao je da je timu iz Ljutice Bogdana jako krivo što nije uspeo da ostvari pobedu protiv večitog rivala.

"Mnogo nam je krivo. Oni su bili bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Tako je trebalo od početka da igramo, ali nismo. Trka nije gotova jer jedan meč može da promeni sve. Nastavljamo borbu", naveo je Anđelković.

Stub odbrane Zvezde Savo Pavićević nije krio razočaranje.

"Tačno je da sam razočaran, jer smo mnogo očekivali. Ovo nam ne odgovara, ali generalno su falili golovi", zaključio je Pavićević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.