Parahovski odlazi iz Partizana

Izvor: B92, 20.Nov.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parahovski odlazi iz Partizana

Beloruski košarkaš Artjom Parahovski napušta Partizan, izjavio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Artjom Parahovski je iskusan košarkaš koji je tokom svoje bogate karijere branio boje mnogih evropskih velikana, poput Makabija ili Ritasa.

On nije ispunio očekivanja, pa je sa upravom crno-belih dogovorio raskid saradnje i biće mu isplaćen određeni deo ugovora, kako se navodi jedna i po plata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako je predsednik Partizana Ostoja Mijailovic i potvrdio, crno-beli su aktivni na tržištu i traže zamenu za Parahovskog, dok je tim još od ranije u potrazi za igračem na poziciji beka šutera, eventuelno niskog krila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sporazumni rastanak Parahovskog i Partizana

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019

Iako je ovog leta stigao kao jedno od najvećih pojačanja, beloruski centar nije opravdao očekivanja i definitivno će napustiti crno-beli tabor POSLE nekoliko utakmica van rostera, bilo je jasno da se bliži kraj saradnje Artsioma Parahovskog i Partizana. Iako je ovog leta stigao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.