Izvor: Piplmetar.rs, 28.Mar.2024, 00:30

„Paprena“ cena ulaznica za meč Budućnosti i Partizana, obično nije tako

Košarkaši Budućnosti dočekuju u nedelju ekipu Partizana u „Morači“ u derbiju 25. runde AdmiralBet ABA ligi, a crnogorski klub je saopštio da je započeta prodaja ulaznica za taj okršaj.
Duel u „Morači“ izvesno će odrediti i ko će sa druge pozicije krenuti u plej-of regionalnog takmičenja, pa otuda je i jasno zbog čega bi trebalo očekivati prepunu dvoranu.
Budućnost je želela tako nešto da iskoristi, pa su cene karata za ovaj susret podigli u nebesa. Naime, ukoliko želite da budete deo ovog susreta sa tribina, moraćete da izdvojite između 20 i 30 evra što je praktično ekvavilent ili i više od toga redovnim dnevnim ulaznicama za evroligaške...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Mega u „nemogućoj misiji“

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Mar.2024

Košarkaši Mege posle četiri vezane pobede u 24. kolu AdmiralBet ABA lige gostuju ekipi Crvene zvezde. Susret će biti odigran u „Štark areni“, a zakazan je za ponedeljak, 25. mart, od 20 sati.. rener Mege Marko Barać izneo je svoja očekivanja pred duel sa liderom na tabeli regionalnog takmičenja.. „Očekuje...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.