Paparazzo Pressa: Premijer izveo ženu u španski restoran

Izvor: Press, 16.Maj.2010, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paparazzo Pressa: Premijer izveo ženu u španski restoran

Premijer Srbije Mirko Cvetković izveo je juče suprugu Zoricu na ručak u zemunski restoran „Milagro", čiji je vlasnik bivši fudbaler Partizana Dragan Ćirić
Zbog važnog gosta, u blizini restorana u kome se služi španska hrana, saobraćaj na zemunskom keju bio je zaustavljen, a Cvetkovića je na nedeljni ručak pratilo celokupno obezbeđenje!
Ekipa Pressa snimila je juče premijera Cvetkovića kako Vladinim automobilom, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kojem je pored obezbeđenja bila i njegova supruga, nešto posle 15 časova stiže na ručak u restoran „Milagro".
Iz automobila je prvo izašla premijerova supruga Zorica, a zatim i Cvetković, neformalno odeven, u tamnim pantalonama, tamnoplavom džemperu i svetloplavoj košulju. Kada je ugledao novinara Pressa premijer se samo nasmejao, a na naše pitanje s kim ide na ručak, kroz smeh je kratko odgovorio „sa suprugom" i uputio se ka restoranu „Milagro".

Inače, sat vremena pre premijerovog dolaska na nedeljni ručak, policija je obezbedila okolinu restorana „Milagro" i bezbednosno proverila širu okolinu. Prisustvo momaka u plavim uniformama privuklo je pažnju prolaznika, koji su komentarisali da je „sigurno neko nekog koknuo" na zemunskom keju čim ima toliko policije.
Najzanimljivija stvar oko nedeljnog ručka premijera jeste da je policija u nedelju oko 10 sati, znači pet sati ranije, najavila preko motorole da Cvetković ide na ručak, sve sa podacima o vremenu i tačnoj adresi restorana. Policija je tada zatražila i da se obezbede tri parking mesta ispred restorana, a kasnije su javili da će premijer malo da kasni, pa će umesto u 14, ispred restorana biti oko 15 sati.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.