Pantović okrenuo leđa Partizanu i izabrao TSC

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 10:59

Pantović okrenuo leđa Partizanu i izabrao TSC

Bilo je najavljeno da Miloš Pantović želi kao sledeću destinaciju da izabere Partizan, pre TSC-a, ali se nešto "preko noći" promenilo.

Prošlog leta je Voždovac Partizanu tražio preveliko obeštećenje, baš kao i u zimskom prelaznom roku, a u ovom letnjem transfer periodu će Zaplenjsku zameniti za Bačku Topolu, a ne Humsku.

Nije poznato šta se desilo, pa je Pantović doneo ovakvu odluku, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u prethodnih 10 dana dao reč ljudima iz Humske i dogovorio sve uslove lične saradnje.

Oni su, prenosi "Telegraf", finansijski bili duplo bolji od ponude koju je izneo TSC.

Prenosi se da je Pantović od petka prestao da se javlja čelnicima Partizana, a u međuvremenu odlučio da karijeru nastavi u sredini u kojoj smatra da će trpeti manji pritisak sa svih strana.

Prekid pregovora je potvrdio i sportski direktor Partizana Ivica Kralj.

"Imali smo želju da vidimo Pantovića u dresu Partizana, jer smatramo da ima kvalitet, da se radi o perspektivnom mladom igraču i učinili smo sve da mu pokažemo da mu je budućnost u Humskoj. Praktično smo, pošto smo utanačili detalje sa Voždovcem. imali dogovor, jer njegova želja nije bilo sporna, bar smo tako mislili. Međutim, promenio je mišljenje za dan i odlučio se za drugi klub, ni sam ne mogu da razumem, niti odgonetnem zbog čega, jer sam u razgovorima stekao drugi utisak. Prihvatili smo odluku i želimo mu sreću, ko zna, možda nam se nekada u budućnosti putevi i ukrste. Odmah smo prešli na druga rešenja, jer u fudbalu ne postoji juče i danas, samo sutra...", rekao je Ivica Kralj za "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.