Izvor: RTS, 17.Jun.2021, 11:21

Pantić se vratio u Partizan

Doskorašnji igrač Čelsija Danilo Pantić ponovo je igrač Partizana sa kojim je potpisao ugovor na tri godine i on važi od 1. jula, saopštili su crno-beli.
Mladi 24 - orogodišnji Danilo Pantić je 2015. upravo iz Partizana otišao u Čelsi u kojem nikada nije dobio pravu šansu.

Vezni igrač iz Humske je u međuvremenu igrao na pozajmicama u Viteseu, Ekscelzioru, Videotonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Fehervaru i prošle u Čukaričkom .
Bio je u sastavu reprezentacije Srbiju na Evropskom prvenstvu za mlade 2019. godine.
Njegov dosadašnji klub Čelsi je vest objavio na društvenim mrežama i Pantiću poželeo sve najbolje.  
"Želimo Danilu sve najbolje u daljoj karijeri", napisali su na sajtu Čelsija.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NOVI ŠTOPER PARTIZANA U CRNO-BELOJ OPREMI: Saničanin se pridružio ‘parnom valjku’ – pogledajte kako se snašao na prvom treningu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jun.2021

Siniša Saničanin je u Humsku ulicu ovog leta došao kao prvo pojačanje Partizana pred narednu sezonu. ‘Parni valjak’ radi punom parom što se tiče rekonstrukcije tima, a juče je ugovor sa crno-belima potpisao i nekadašnji igrač Čelsija, Danilo Pantić. Reprezentativac Bosne i Hercegovine,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.