Pantić priznao da Partizan plaća navijače!

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić priznao da Partizan plaća navijače!

Crno-beli su zbog kazne, umesto pred praznim tribinama, igrali pred 5.000 mališana. Polaznici fudbalskih škola, pristigli iz 30-ak gradova širom Srbije, napravili su atmosferu za pamćenje i poslali najlepšu sliku u svet.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,20 na igru 0-2 u meču Radnički Niš – Spartak Subotica.
– Sa ovako tvrdim, teškim timom, kada se pravila kazna, nekako je bio plan da mi ovde izgubimo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << šansu za prolazak u plej-of. Nekako ispada da niko nije očekivao ovoliko dece na stadionu Partizana. Sa punim stadionom običnih navijača, mi ovo ne bismo dobili. Pun stadion bi imao bar 5-6.000 njih koji bi zviždali Sadiku kad mu ne ide, zviždali Šćekiću, posle 0:1 vikali “uprava napolje” ili šta god. Imati ovakav vetar u leđa, sakupiti ovoliko dece u roku od 48 sati… Partizanu su potrebni ovakvi navijači, treba da krene po školama, da nam na stadionu ne budu jedini glasovi, glasovi nekih ljudi koji se bave svim, sem crno-belima – rekao je Željko Pantić, novinar i urednik TV Partizan u odjavi meča protiv Moldea.
Pantić je otišao korak dalje.
– Mislim da ova pokazna vežba, ono što je urađeno za 48 sati ne ostavlja nikakav prostor za bilo šta, sem da Partizan ovo mora da radi i ako već daje pare za neke navijače, da mora da daje za ove! Smem da se kladim da oni koji su smislili ovu kaznu, nisu je smislili ovako. Vrlo težak protivnik, nadali smo se da će biti umorni posle 120 minuta sa Arisom, ali… 
Za kraj:
– Kada se sve sabere, za ovaj jedan gol smo bili bolji. Ovo je bila istorijska utakmica, kakvu Partizan za 73-74 godine postojanja nije odigrao – zaključio je Želkjko Pantić.


The post Pantić priznao da Partizan plaća navijače! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.