Pantić: Sve osim plasmana u LK je neuspeh

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 12:36

Pantić: Sve osim plasmana u LK je neuspeh

Fudbaler Partizana Danilo Pantić izjavio je na zvaničnom početku priprema za narednu sezonu da je sve osim plasmana u grupnu fazu Lige konferencija neuspeh.

Fudbaleri Partizana su danas zvaničnom prozivkom počeli pripreme za novu sezonu.

"Ciljevi su isti. Prvi period za nas je uvek najbitniji, kvalifikacije, gde je sve osim grupne faze neuspeh. Polako se igrači vraćaju sa pauze, trenira se jako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od starta samo da prođemo najteži period u Beogradu po vrućini, samo da odletimo u Sloveniju, biće sve lakše. Ambicije su najveće svakog pojedinca ovde.Nadam se da će ova godina biti uspešnija. Ja se sve bolje osećam, treniram, nadam se da ću ove pripreme proći bez povreda”, veruje Pantić.

Danilo Pantić je kao i Bibars Natho se osvrnuo i dao svoja predviđanja za petu utakmicu ABA lige, gde će košarkaši Partizana igrati protiv Crvene zvezde i koja će odlučiti šampiona regionalnog takmičenja.

"Neću ići, ali ću gledati sa sinom. Očekujem da dobijemo, mislim da smo kvalitetniji i da ćemo da osvojimo" smatra Pantić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.