Pantić: Sa Partizanom do sedme uzastopne titule

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2013, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić: Sa Partizanom do sedme uzastopne titule

Danilo Pantić je rekao da je presrećan što je potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom i naveo da se nada kako će ekipi pomoći da osvoji sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije.
(FOTO: FK Partizan)
Presrećan sam, žao mi je što se ovo nije ranije desilo, ali nikad nije kasno. Nadam se da ću uspeti da se izborim za mesto u ekipi. Voleo bih da već u subotu počnemo pobednički niz koji će se završiti sedmom uzastopnom šampionskom titulom – rekao je Pantić.
On je sa prvakom Srbije potpisao ugovor na godinu i po dana, a prethodnih šest meseci trenirao je individualno jer uprava i njegovi roditelji nisu uspeli da postignu dogovor.
Pantić je rođen 1996. godine, igra u veznom redu, a u Partizanu će nositi dres sa brojem 55.
Veliko mi je zadovoljstvo što je Danilo potpisao ugovor, žao mi je što se to nije ranije dogodilo, jer bi sigurno imao minutažu u ekipi. Želim mu svu sreću i da doprinese uspesima Partizana – rekao je trener crno-belih Vuk Rašović.
Pantić je za prvi tim Partizana debitovao u poslednjem kolu šampionata prošle sezone protiv subotičkog Spartaka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Pantić: Sa Partizanom do titule

Izvor: RTS, 06.Dec.2013

Nova nada crno-belih Danilo Pantić potpisao profesionalni ugovor na godinu i po dana. Obe strane prezadovoljne. Trener Rašović ozbiljno računa na mladog igrača, koji se nada da će pomoći timu u odbrani titule...Talentovani fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da je presrećan što je potpisao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.