Pantić: Ništa ne može da zameni podršku navijača

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 21:14

Pantić: Ništa ne može da zameni podršku navijača

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da u 170. večitom derbiju savladaju Crvenu zvezdu.

Na stadionu u Humskoj nije bilo golova, iako je bilo dosta prilika na obe strane.

Fudbaler Partizana Danilo Pantić po završetku meča je sumirao utiske.

"Utisci su podeljeni. Čini mi se da je bilo dosta šansi na obe strane, ne mogu to sa terena da ispratim. Bilo je dosta dinamično, dosta izgubljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lopti, dosta tranzicija. Na kraju, ostaje taj žal što je bilo sve bez golova iako je realno bilo da se završi sa 2:2 posle dužeg vremena ili ode na jednu ili drugu stranu. Na kraju, ipak mislim da je realan rezultat bilo nerešeno. Nažalost, mi nismo zadovoljni tim rezultatom, nama je trebala pobeda, dali smo sve od sebe ali nismo uspeli da postignemo pogodak", kaže Pantić.

Utisak je pokvarilo to što je meč izgran bez prisustva publike.

"Ni nalik pravom derbiju. Ništa ne može da zameni pun stadion, podršku navijača. Totalno drugačija utakmica, svi koji igraju fudbal igraju ga zbog navijača, zbog stadiona. Derbi mečevi su takve utakmice gde publika može da donese prednost. Nadam se da će sledeći put biti pred punim tribinama", kaže Danilo.

Priznao je da napadači crno-belih trenutno nemaju dovoljno samopouzdanja u gol šansama.

"Jeste, Borjan je dobro odbranio kod jedne šanse Natha, ja sam baš bio iza... Jović, isto. Vidi se taj manjak samopouzdanja kod nas. Generalno, igramo dobro, i protiv Čukaričkog nije bilo toliko šansi, ali smo bili bolji protivnik. Primili smo taj nesrećni gol, nadamo se da ćemo biti bolji. Radićemo na samopouzdanju, imamo još pet-šest utakmica, moramo da ih dobijemo sve do kraja. Daćemo sve od sebe".

Za kraj, pitali su ga ima li pomaka u igri.

"Ovi momci rade naporno, nadam se da će nam se to vratiti u jednom trenutku. Kroz rezultate se to trenutno ne pokazuje, ali treningu i svakoj utakmici prilazimo kao da nam je poslednja. Ima igrača koji su stranci, koji su tu sa nama i kojima pokušavamo da objasnimo da svako od nas mora da da sto odsto. Trenutno, fudbalsko znanje nije dovoljno, mora tu da bude jako i zalaganje i borbenost i to je to", zaključio je Pantić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.