Pantić: Ne ucenjujemo Partizan!

Izvor: B92, 11.Sep.2013, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić: Ne ucenjujemo Partizan!

Već nekoliko meseci traju pregovori Partizana sa ocem i agentom mladog fudbalera Danila Pantića koji treba da potpiše profesionalni ugovor.

Iako je većina njegovih vršnjaka već obavila tu formalnost (Andrija Živković postao i prvotimac), Pantić i dalje trenira sa Teleoptikom.

Prethodnih dana pojavila se vest da su Pantići odbili uslove koje su im ponudili "crno-beli", a njegov otac Dragutin ističe da ne ucenjuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan.

"Sve što ste čuli i čitali, kako ucenjujemo Partizan jer nismo zadovoljni ponuđenim novcem nije tačno! Ni cifre nisu tačne. Štaviše, Partizan je u tom smislu bio krajnje korektan, ponudili su mom sinu četvorogodišnji ugovor i zarada je primerena s obzirom da se radi o igraču koji je stasao u klubu i sve se to dogodilo u junu. Naš uslov je bio da se klub samo malo strpi i tu je nastao zastoj. Uslovi nisu problem, niti smo dizali cenu", rekao je Dragutin Pantić za "Sport". "Crno-beli" su tokom leta zbog problema tokom pregovora ostali bez jednog talenta, Milana Jokića, koji je prešao u redove najvećeg rivala Crvene zvezde, pa su verovatno želeli da spreče sličan scenario, s obizirom da je Pantić jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera u svojoj generaciji (1995. godište).

"Razumem ja sve to, ali bi valjd Danilo trebalo da bude u prvom planu i najbitniji, da se oslušnu i njegove želje. On ima stipendijski ugovor do sledeće godine i samo smo želeli da malo sazri. Novac nije problem niti je ikad bio, živimo solidno, imamo koliko nam treba, ni više, ni manje. Smeta nam samo takav nastup kluba, odnos koji nije primeren, i zato ćemo pustiti da razmisle o svemu. Partizan je bio korektan što se tiče uslova, ne znam zašto je bio problem da malo sačekaju", dodao je stariji Pantić. Pantić ima druge ponude, ali otac ne razmišlja trenutno o tome. "Situacija je pomalo komplikovana. Ponuda ima, Danilo je izuzetno talentovano dete, u kojoj god selekciji je igrao bio je dominantan. Zato mi je i čudno sve to, čemu pritisak sa ugovorom, još je dete. Nije išao na more, nema vremena za drugove, zar treba odmah da ga gurnem u talase. Moje dete mi je najpreče, sve mu se događa previše brzo. Ne želim da sagori preko noći. Neka stoji kako jeste, videćemo šta će da se izrodi", zaključio je otac Danila Pantića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac Danila Pantića: Ne gledam na sina kao na džak para

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Sep.2013

Danilo Pantić (16) još nije potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, a kad će i da li će – ne zna se!. Talentovani fudbaler za koga je Ljubiša Tumbaković, najtrofejniji stručnjak u istoriji crno-belih, rekao da predstavlja sublimaciju Saše Ilića, Dragana Ćirića i Saše Ćurčića, debitovao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.