Panter je jasan: Partizan

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 18:16

Panter je jasan: Partizan

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter nije zainteresovan da pregovara sa drugim timovima u ovom trenutku.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je grčki Panatinaikos poslao bogatu ponudu Kevinu Panteru.

Kako javljaju grčki mediji, Kevin Panter je svojim agentima (koji su Grci) jasno stavio do znanja da ga pregovori ne zanimaju.

Njega u ovom trenutnu jedino zanima Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i završnica sezone u ABA ligi i da neće pregovarati ni sa kim dok se ova sezona ne završi.

Košarkaši Partizana u nedelju od 19 časova i 30 minuta igraju prvi meč polufinala ABA lige, a drugi meč je na programu u utorak od 18 časova i 30 minuta u Ljubljani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kevin Panter odgovorio na informacije da mu Panatinaikos nudi 2,5 miliona evra po sezoni: Zanima me samo Partizan

Izvor: Danas, 25.Maj.2023

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter saopštio je svojim agentima da u ovom trenutku ne želi da pregovara o prelasku u neki drugi klub.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.