Panter je, ipak, nezamenjiv

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 08:07

Panter je, ipak, nezamenjiv

Kapiten Kevin Panter je i previše nedostajao Partizanu u trećem meču plej-ofa Evrolige.

Amerikanac je suspendovan na dva meča zbog tuče u drugoj utakmici u Madridu i kako smo mogli da vidimo u utorak u Areni, njegon izostanak je nenadoknadiv.

Crno-beli su odigrali još jednu odličnu utakmicu, ubacili 32 poena u prvoj četvrtini, imali +15 u drugoj, ali kada se Real vratio u meč i utakmica ušla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u neizvesnu završnicu, nisu imali igrača Panterovog kalibra spremnog da "reši" meč.

Naime, imao je Partizan šansu da nokautira Real i plasira se na Fajnal-for, ali su crno-beli u poslednja tri minuta postigli samo jedan koš.

Pogodio je Zek Ledej, ali ta njegova trojka od table je stigla prekasno, na nekoliko sekundi pre kraja u trenutku kada je Real imao +5.

Prethodno su redim promašivali Ledej, Trifunović, Naneli, još dva puta Ledej i još jednom Naneli.

A Real nakon ključnog ofanzovog skoka Edija Tavaresa na 30 sekundi pre kraja rešio meč trojkom Najdžela Vilijams-Gosa koji je utišao 20.091 navijača u Areni.

Drugi meč na programu je u četvrtak, takođe od 20.30 u Areni, a prodaja karata počinje ove srede od 10 časova.

Eventualna "majstorica" igraće se u Madridu 9. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.